< Terug naar overzicht

Wat houden onze ondersteuningspakketten in?

Categorie:
Certificering

Speciaal voor kleine organisaties hebben wij voor de populairste certificeringsnormen 3 ondersteuningsniveaus ontwikkeld die alle hulpmiddelen bevatten voor een succesvolle certificering.

De begeleiding wordt verzorgd door professionele adviseurs die gekwalificeerd zijn als IRCA Lead Auditor. Hierdoor heeft u de hoogste garantie dat uw certificeringstraject slaagt!

Pakket Start
Met het Start pakket helpen wij u op weg. U krijgt van ons een persoonlijke normtraining en de voorbeelddocumenten. Vervolgens gaat u zelf aan de slag met het handboek. De interne audit en de systeemevaluatie worden door u zelf uitgevoerd.

Pakket Plus
Als bovenstaande maar Budget Certificering verzorgt uw handboek en wij doen een interne proefaudit in uw organisatie. De systeemevaluatie dient u zelf uit te voeren.

Pakket Compleet
Wij begeleiden u van A-Z en geven hierbij ook een certificeringsgarantie. U ontvangt van ons een persoonlijke normtraining en de voorbeelddocumenten. Wij verzorgen uw handboek welke op maat wordt uitgewerkt. Vervolgens komen wij voor een interne proefaudit in uw organisatie en voeren wij samen met u de systeemevaluatie uit. Tijdens de certificerende audit zullen wij aanwezig zijn om u hierin te begeleiden.

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar!
Neem contact op >
FAQ feedback
Bezig met versturen
< Terug naar overzicht