< Terug naar overzicht

BRL 6000 deel 21 (warmtepompen)?

Categorie:
Wat is...

BRL 6000 deel 21 is de certificeringsnorm van KvINL voor het ontwerpen, installeren en beheren van energiecentrales van bodemenergiesystemen, ook wel bodemgebonden warmtepompen genoemd. De norm kent 2 varianten te weten woningbouw en utiliteit.

BRL 6000-00 dient als basis voor het kwaliteitsysteem van deze norm, deel 21 bevat de eisen die specifiek zijn voor bodemenergiesystemen.

BRL 6000 deel 21 is bedoelt voor adviesbureaus, leveranciers en installateurs die bodemgebonden warmtepompen willen ontwerpen, installeren en beheren.

Met het BRL 6000 deel 21 certificaat kan een Bodem+ erkenning worden aangevraagd. Hiermee is het mogelijk om zelfstandig en onder eigen naam bodemgebonden warmtepompen te installeren en in gebruik te nemen.

Wij beschikken over een voorbeeldhandboek dat snel aangepast kan worden aan uw situatie. Certificering kan meestal binnen enkele maanden gerealiseerd worden.

Onze adviseurs hebben een uitgebreide advies- en auditervaring op het gebied van BRL 6000 deel 21 en onderhouden regelmatig contact met KvINL, toezichthouders (ILENT) en certificerende instellingen (zoals KIWA en DEKRA) zodat wij op de hoogte zijn van de laatste ontwikkelingen.

Heeft u nog vragen? Wij staan voor u klaar!
Neem contact op >
FAQ feedback
Bezig met versturen
< Terug naar overzicht