BRL 6000 deel 04-06 – Gas

Wat houdt BRL 6000 deel 04-06 in?

BRL 6000 van KvINL bestaat uit verschillende delen die allemaal gericht zijn op bedrijven die zich bezighouden met installaties, van ontwerp tot installatie en beheer. De delen van de norm focussen op verschillende soorten installaties en disciplines binnen de sector. Afhankelijk van uw vakgebied kunt u er dus voor kiezen om u voor een of meerdere delen van de BRL 6000 te laten certificeren. BRL 6000 deel 04-06 draait om de kwaliteitsbeheersing bij het ontwerpen en installeren van gasinstallaties.

Voor wie is BRL 6000 deel 04-06 bedoeld?

Bent u installateur en werkt u onder eigen naam aan kleine, middelgrote of grote gasinstallaties? Dan is de BRL 6000 deel 04-06 voor u interessant en kan deze eis zelfs door opdrachtgevers worden geëist. De norm bevat richtlijnen voor kwaliteitsbeheersing, deskundigheid van monteurs en voor het toepassen van normen. Omdat de norm BRL 6000 uit meerdere delen bestaat, kan het voor u interessant zijn om deel 04-06 aan te vullen met BRL 6000 water of BRL 6000 elektra. Daarnaast zien we dat veel installateurs de certificering aanvullen met het SCIOS Certificaat en de VCA.

Hoe kunnen wij u kunnen helpen met uw certificering

Wist u dat een certificering helemaal niet lang hoeft te duren? Vaak voldoen organisatie namelijk al aan een groot aantal eisen. De juiste certificering hebt kan dan ook vaak al snel worden behaald. Onze adviseurs helpen u hierbij. Zij hebben jarenlange ervaring met de BRL 6000 norm en onderhouden regelmatig contact met certificerende instellingen en toezichthouders. U kunt dus altijd rekenen op deskundig advies!

BRL 6000 deel 04-06 halen?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw bedrijf? Wij gaan hierover graag met u in gesprek. Neem contact op voor het maken van een afspraak. Wij verwelkomen u graag op ons kantoor in Hoogeveen of Hilversum!

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op