BRL 6000 deel 21 – Warmtepomp

Certificeringsnorm deel 21 van BRL6000 heeft betrekking op organisaties die bodem gebonden warmtepompen ontwerpen, installeren en beheren. De norm heeft twee varianten: een variant voor woningbouw en een voor utiliteit. Voor beide varianten is BRL 6000-00 de basis. Deel 21 dient als aanvulling op de basisnorm en omvat specifieke eisen voor bodemenergiesystemen.

Wanneer u het certificaat voor BRL 6000 deel 21 hebt gehaald, kunt u een Bodem+ erkenning aanvragen bij Rijkswaterstaat. Met deze erkenning toont u aan dat uw product voldoet aan de eisen die in het Besluit Bodemkwaliteit zijn gesteld.

Voor wie is BRL 6000 deel 21 bedoeld?

Deel 21 van certificeringsnorm BRL 6000 is, zoals hierboven is beschreven, bedoeld voor organisaties zich bezighouden met het ontwerpen, installeren en beheren van bodemenergiesystemen. Hieronder vallen installatiebedrijven, adviesbureaus en leveranciers die dit werk onder hun eigen naam uitvoeren.

Hoe Budget Certificering u helpt met BRL 6000 deel 21

Budget Certificering heeft ervaren adviseurs in dienst die u snel kunnen helpen met uw certificering. Wij werken met voorbeeldhandboeken voor onze normen. Deze kunnen wij eenvoudig aanpassen aan de situatie van uw bedrijf, zodat certificering snel gerealiseerd kan worden. Om u goed van dienst te kunnen zijn is het tevens van belang om altijd op de hoogte te blijven van ontwikkelingen rondom de normen waarmee wij werken. Daarom onderhouden wij regelmatig contact met het KvINL en toezichthouders.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van certificering door Budget Certificering? Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak op ons kantoor in Hilversum of Hollandscheveld.

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op