BRL Groenkeur Boomverzorging

Wat houdt BRL Groenkeur Boomverzorging in?

BRL Groenkeur Groenvoorzieningen is een keurmerk voor boomadviezen, boomplanten en verplanten, boomonderhoud, ontwerpen met bomen, boomcontrole en het vellen van bomen in de openbare en semi-openbare ruimte. Er zijn ook Groenkeur normen voor o.a. Groenvoorzieningen en Dag- en Gevelbegroening.

Groenkeur is gebaseerd op ISO 9001:2015, aangevuld met speciale eisen voor Boomverzorging. Een Groenkeur certificering levert daardoor ook een ISO 9001:2015 certificering op. Vanaf 2016 vindt de certificering plaats door geplande en ongeplande audits.

De Groenkeur normen zijn verkrijgbaar bij Stichting Groenkeur.

Voor wie is Groenkeur Boomverzorging bedoeld?

Groenkeur Boomverzorging is bedoeld voor boomkwekers en groenvoorzieners die actief zijn in de boomverzorging en onder eigen naam werkzaamheden willen verrichten in de (semi) openbare ruimte. Deze (overheids)opdrachten worden vaak via aanbestedingen gegund, waarbij Groenkeur en/of ISO 9001 een eis is. Voor bedrijven in de groenvoorziening is de norm ook bij uitstek geschikt om structuur te brengen in de organisatie en het realiseren van kwaliteitsverbetering.

Een Groenkeur Groenvoorziening certificering wordt vrijwel altijd gecombineerd met VCA*.

Hoe kunnen wij u helpen met Groenkeur Boomvoorziening?

Voor de Groenkeur certificering heeft u keuze uit standaardpakketten of een maatwerkoplossing.

Waar u ook voor kiest, u mag altijd van ons verwachten dat wij u de juiste documenten aanreiken, actief ondersteunen met het invullen ervan en persoonlijk betrokken zijn bij de certificering zodat alle acties op tijd worden uitgevoerd. Dat doen wij zowel voor de certificering als erna, zodat u ook gecertificeerd blijft.

Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf weten, dan maken wij graag een afspraak met u.

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op