BRL Groenkeur Dak- en Gevelgroen

Wat houdt BRL Groenkeur Dak- en Gevelbegroening in?

BRL Groenkeur Dak- en Gevelbegroening is een keurmerk voor de aanleg en het onderhoud van dak- en gevelbegroening. Er zijn ook Groenkeur normen voor o.a. Groenvoorzieningen en Boomverzorging.

Deze BRL Groenkeur is gebaseerd op ISO 9001:2015, aangevuld met speciale eisen voor dak- en gevelbegroening. Een Groenkeur certificering levert daardoor ook een ISO 9001:2015 certificering op. Vanaf 2016 vindt de certificering plaats door geplande en ongeplande audits.

De Groenkeur normen zijn verkrijgbaar bij Stichting Groenkeur.

Voor wie is Groenkeur Dak- en gevelbegroening bedoeld?

De beoordelingsrichtlijn Groenkeur Dak- en gevelbegroening is bedoeld voor bedrijven in de groenvoorziening die actief zijn in de dak- en gevelbegroening. De norm biedt een duidelijk structuur voor kwaliteitsverbetering en richtlijnen voor het organiseren van de bedrijfsvoering. Daarmee kan het een effectief hulpmiddel zijn voor het management.

Een Groenkeur Groenvoorziening certificering wordt vrijwel altijd gecombineerd met VCA*.

Hoe kunnen wij u helpen met Groenkeur Dak- en gevelbegroening?

Voor de Groenkeur certificering heeft u keuze uit standaardpakketten of een maatwerkoplossing.

Wat u ook voor kiest, u mag altijd van ons verwachten dat wij u de juiste documenten aanreiken, actief ondersteunen met het invullen ervan en persoonlijk betrokken zijn bij de certificering zodat alle acties op tijd worden uitgevoerd. Dat doen wij zowel voor de certificering als erna, zodat u ook gecertificeerd blijft.

Wilt u de mogelijkheden voor uw bedrijf weten, dan maken wij graag een afspraak met u.

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op