HKZ Gehandicaptenzorg

Wat houdt HKZ gehandicaptenzorg in?

Aan de hand van de norm HKZ Gehandicaptenzorg certificeert Budget Certificering kwaliteitsmanagementsystemen van organisaties die gespecialiseerde zorg- en dienstverlening bieden aan mensen met een handicap. De norm is een aanvulling op de algemene HKZ (HKZ 123). Voor certificering van HKZ Gehandicaptenzorg moet u daarom, naast de specifieke eisen, voldoen aan de eisen van het algemene HKZ deel. Omdat ISO 9001:2008 integraal deel uitmaakt van de HKZ Gehandicaptenzorg, wordt deze bij de HKZ-certificering ook direct meegenomen.

Lees meer over HKZ Gehandicaptenzorg.

Voor wie is HKZ Gehandicaptenzorg bedoeld?

De norm HKZ Gehandicaptenzorg geeft richtlijnen voor het kwaliteitsmanagement voor gespecialiseerde zorginstellingen. Biedt uw organisatie gespecialiseerde zorgverlening of dienstverlening aan, bijvoorbeeld aan mensen met een handicap, dan is de HKZ Gehandicaptenzorg voor u interessant.

Hoe Budget Certificering u helpt met HKZ Gehandicaptenzorg

Onze adviseurs hebben ervaring in het uitvoeren van audits en het verzorgen van trainingen. Zij kunnen u daarom uitstekend helpen met het opzetten van uw kwaliteitsmanagementsysteem. Hierbij kunt u maatwerk begeleiding verwachten met training, audits en advies. Maar ook bij de implementatiefase kunt u op ons rekenen. Wij ondersteunen in deze fase met interne audits en directiebeoordeling.

Wilt u uw organisatie laten certificeren op de norm HKZ Gehandicaptenzorg? Wij staan voor u klaar met advies en ondersteuning. Neem contact met ons op om een persoonlijke afspraak te maken. Wij bespreken graag uw wensen!

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op