VGO-Keur

Wat houdt VGO-Keur in?

De certificatieregeling VGO-keur is bedoeld voor bedrijven die kennis en ervaring hebben met het uitvoeren van resultaatgericht onderhoud, resultaatgericht renoveren en resultaatgericht samenwerken. De regeling stelt criteria aan het vastgoedonderhoudsbedrijf. KIWA toetst de bedrijven op de VGO-criteria en verstrekt na een positieve beoordeling keurmerk VGO-keur. Opdrachtgevers kunnen op de website van VGO-keur bedrijven selecteren met een VGO-keur die (planmatig) vastgoedonderhoud en renovaties aan gebouwen en woningen uitvoeren.

De certificatieregeling kan hier gedownload worden.

 

Voor wie is VGO-Keur bedoeld?

Het VGO-Keur is bedoeld voor onderhouds- en renovatiebedrijven die aan opdrachtgevers de zekerheid willen geven dat zij een stabiele partner zijn voor resultaatgericht samenwerken. Opdrachtgevers hebben de zekerheid dat het onderhouds- of renovatiebedrijf zowel technisch als organisatorisch in staat is om resultaatgericht vastgoedonderhoud en renovaties uit te voeren vanaf ontwerp tot en met uitvoering en instandhouding.

VGO-keur gecertificeerde bedrijven hebben op het gebied van opdrachtgevertevredenheid een score behaald van tenminste een zeven op een schaal van één tot tien en werken op een overlastbeperkende manier. Ook geeft het VGO-keur zekerheid dat het gecertificeerde bedrijf een marktconforme partner is die ervoor zorgt dat het onderhoud tegen economisch verantwoorde kosten wordt uitgevoerd op basis van prestatie eisen en volgens het gewenste kwaliteitsniveau.

 

Hoe kunnen wij helpen met VGO-Keur?

De adviseurs van Vos Advies BV kunnen u begeleiden bij het uitvoeren van een competentiescan, het doorvoeren van verbeteringen en het realiseren van het VGO keurmerk door KIWA en het continueren van dit certificaat. Graag bespreken wij de mogelijkheden persoonlijk met u in een vrijblijvend gesprek.

 

Meer te weten komen over dit product?
Neem contact met ons op:
Neem contact op