Maykin Media zei

‘Online een mooie vakantie boeken, kleding kopen of inloggen op een overheidswebsite. Her en der laat je persoonlijke gegevens achter. Maar hoe veilig is dat?

Wij garanderen voor onze klanten dat de op hun websites achtergelaten informatie veilig wordt verwerkt. Ons ISO 27001-certificaat bekrachtigd die veiligheid nog eens.

Vertrouwen
Ervaren bedrijven weten dat je niet moet bezuinigen op informatie- en systeembeveiliging. Als onderdeel van onze hosting support monitoren wij constant alle websites die wij online zetten. Ook plegen wij regelmatig onderhoud om de veiligheid van die sites te bewaken. Dat schept vertrouwen.

Duidelijkheid
Vertrouwen prevaleert voor ons boven de kosten. Daarom hebben wij Vos Advies in de arm genomen voor onze certificering. We hebben bij diverse partijen offertes opgevraagd en Vos Advies is vanaf het begin duidelijk geweest over de mogelijkheden en onmogelijkheden

Zaken als de doorlooptijd, wat we intern moesten aanpassen aan onze bedrijfsprocessen - zonder de cultuur en dynamiek van onze organisatie radicaal om te gooien – en de prijs. Alles is helder gecommuniceerd én volgens afspraak nagekomen.

Focus
Het certificeringstraject is heftig gezien de tijd die je investeert om alle processen in kaart te brengen, bij te stellen én op te schrijven. Vos Advies legt de vinger op de zere plek. Zo is bij ons een goede focus ontstaan op zaken die wij kunnen verbeteren.

Een traject dat wij eigenlijk al veel eerder hadden moeten ingaan. Wij kunnen nu op meer aanbestedingstrajecten inschrijven en het wekt nóg meer vertrouwen bij onze bestaande klanten.

Lesson learned
Onze les: bedrijven moeten niet bezuinigen op hun informatie- en systeembeveiliging en ook zeker niet op hun certificering.’

Alex de Landgraaf
partner Maykin Media
Over Maykin Media

Maykin Media bouwt en onderhoudt sinds 2008 websites en online platvormen voor rijksoverheden en commerciële partijen waaronder reisorganisaties, energiemaatschappijen en de automotive branche.

Vanuit het kantoor aan de Keizersgracht in Amsterdam werken programmeurs en webdeveloppers met de nieuwste programma’s voor veilig toegankelijke websites én veilige verwerking van alle gegevens die mensen op deze websites en platformen achterlaten.

Met geautomatiseerde tests wordt de veilige werking van elke site en elk platform aangetoond voordat oplevering plaatsvindt. Daarna is er continue monitoring en onderhoud mogelijk zodat websites en platformen veilig en toegankelijk blijven.

MaykinMedia.nl

Gaven ons een :

9

Na aanschaf van

ISO 27001:2020