Pneumix Injection Units BV zei

‘Klanten verwachten kwaliteit van ons bedrijf en van onze producten en zij stellen terecht eisen en voorwaarden aan die kwaliteit. De ISO 9001:2015-certificering die wij via Budgetcertificering.nl van Vos Advies hebben verkregen, biedt hun zekerheid.

Voor onze certificering hebben wij online en in onze directe werkomgeving gezocht naar een certificeringspartner. Een partner die kwaliteit biedt voor een goede prijs. Dat bracht ons bij Budgetcertificering.nl. Het duidelijke stappenplan, de heldere toelichting, het directe contact en de goede prijs sluiten naadloos aan op de manier waarop ook wij onze klanten bedienen.

Om de deels op papier al bestaande processen te finetunen, heeft Kasper Kikkert van Vos Advies ons soepel door het certificeringstraject geloodst. Een deskundig adviseur die van aanpakken weet. Tijdens zijn eerste bezoek zijn direct een handboek en beheersplan opgesteld. Dat plan is daarna door ons verder aangevuld en waar nodig hebben wij hulp en advies ontvangen van Kasper.

Het resultaat: het vooronderzoek en de audit door TUV hebben wij probleemloos doorstaan en wij zijn nu ISO 9001:2015 gecertificeerd. Ik kan dan ook iedereen adviseren met Budgetcertificering.nl/Vos Advies het certificeringstraject in te gaan.’

Gaven ons een :

10

Na aanschaf van

ISO 9001:2015